Velkommen til denne nettsiden!

Flere klassifiseringer av emballasjeboks inne i liner

Innsiden av boksen er et vanlig verktøy for å beskytte gjenstander, for eksempel gaver.I tillegg til den ytre emballasjen, vil det også være en innerforing på emballasjen for å fikse innholdet på innsiden for å forhindre risting og unngå noen kollisjoner eller riper.Det er for å unngå skade på sårbare gjenstander.Den indre foringen av emballasjeboksen forfølger også estetikk.Avhengig av produktet vil innvendig fôr av forskjellige materialer være nødvendig.Disse vil bli gitt forskjellig i henhold til egenskapene til produktet og så videre.Vi kan først forstå foringen av ulike emballasjebokser, la oss ta en titt!
Materialmessig inkluderer innerfôret til boksen EVA-innerfôr, EPE-perlebomull-innerfôr, svampinnerfôr, papirinnerfôr, etc.

EVA-fôr, når det gjelder ytelse, er det miljøvennlig og ikke-miljøvennlig EVA, samt antistatisk EVA og brannsikker EVA.Fargemessig finnes det hvitt, sort, farge osv., og hvitt og svart er de vanligste fargene.

Som emballasjeforingsmateriale er -eva-foringen laget av en CNC-datamaskingraveringsmaskin og integrert støping.Fordelene med denne prosessen er selvinnlysende, fordi eva-foringen kan lages til produkter med forskjellige spesifikasjoner og forskjellige former, så lenge kunden gir de tilsvarende tegningene eller prøvene.I dag, la oss ta en titt på fordelene med eva lining i produksjonsprosessen.

Først, la oss først forstå prinsippet om eva lining.Eva fôrmateriale, ofte kjent som eva foam, er en ny type miljøvennlig emballasjemateriale.Eva-materialet er laget av eva-skum.Overvinn manglene til vanlig styrofoam som er skjøre, deformerte og dårlige i utvinning.Eva-foringsmaterialet har mange fordeler som vann- og fuktmotstand, støtmotstand, lydisolering, varmekonservering, god plastisitet, sterk seighet, resirkulering, miljøvern, slagfasthet, sterk anti-skli og støtmotstand, etc. Eva-foringen Materialet har også god kjemisk motstand Ytelse, en ideell erstatning for tradisjonelle emballasjematerialer.

Fordeler med eva lining prosess:

EVA-fôr har god støtsikker, demping, støtsikker, forming, fuktsikker og andre funksjoner.

1. EVA-materiale velges basert på den totale tykkelsen på produktet, og prøv å beholde materialet som et enkelt stykke i stedet for flerlags binding;

2. Den interne strukturen kan programmeres i henhold til hvilken som helst form av produktets ujevnhet, og den indre størrelsen er i samsvar med kravene til produktstørrelse;

3. Rømmestørrelsen og flere dybder produseres automatisk i henhold til det programmerte programmet;

4. Størrelsen og utførelse, hakkstørrelsen er så liten som 1,5 mm, dybden på spordybden kan gjøres mellom 0,5 mm til 120 mm.

EPE perle bomull fôr, når det gjelder ytelse, er det miljøvern EPE perle bomull fôr og antistatisk EPE perle bomull fôr, også kalt perle bomull indre boks, perle bomull indre støtte, og perle bomull brett.Fargene er hvit, svart og rød.

Svampfôr, når det gjelder ytelse, kalles miljøvernsvampfôr, antistatisk svampfôr og brannsikker svampfôr også med andre navn, for eksempel innerstøtte for svamp, innerkasse av svamp og svamppall.Fargene er sort, hvit og farge, og fargedelen skal tilpasses.

Papirfôr, miljøvennlig papir, resirkulerbart, er et ofte brukt fôr, lett å laste og losse, anti-buffer, og kan effektivt redusere produkttap.

Ovennevnte er flere materialer for innsiden av boksen.Fargene er relativt forskjellige, og de har ulike egenskaper, som spiller en viktig rolle for å feste og beskytte produktet.


Innleggstid: mai-03-2021