Velkommen til denne nettsiden!

Hvorfor er POS Display veldig populært før jul og nyttårsferie?

POS viser exsits som sin høye økonomiske verdi, og har effekten av å tiltrekke seg kunder og markedsføre produkter for ethvert forretningssted.Samtidig har det også effekten av å forbedre produktbildet og bedriftens omdømme for bedrifter.

 9ad5447365dbea377d1c08de99c65e70

Kartong er veldig populært før jul og nyttårsferie, hovedsakelig på grunn av følgende årsaker:

1. Nytt produktvarsel

Nytt produkt lanseres vanligvis før høytiden.Det meste av POS-visningen tilhører kunngjøringsreklame for nye produkter.Når nye produkter er på salg, kan bruk av POS-display på salgssteder for salgsfremmende aktiviteter i forbindelse med andre reklamemedier tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet og stimulere kjøpslysten.

2. Tiltrekk kunder inn i butikken

Ved faktiske kjøp tar to tredjedeler av mennesker kjøpsbeslutninger på ad hoc-basis.Det er åpenbart at detaljhandelssalget er direkte proporsjonalt med kundetrafikken deres.Derfor er det første trinnet i promoteringen av POS-visning å tiltrekke folk inn i butikken.

3. Tiltrekk kunder til å stoppe

Hvordan tiltrekke kundenes oppmerksomhet til produkter og vekke interesse?POS-display kan tiltrekke kundenes oppmerksomhet i kraft av deres nye mønstre, strålende farger og unike ideer, slik at de kan stoppe og bli og produsere produkter i reklame.renter.Genial og iøynefallende POS-skjerm kan ofte oppnå uventede resultater.I tillegg kan direkte annonsering i butikken, som for eksempel drift på stedet, prøveprøver og gratis smaksprøver, i stor grad vekke kundenes interesse og indusere kjøpsmotivasjon.

4. Markedsfør det endelige kjøpet

Å inspirere kunder til å kjøpe er kjernefunksjonen til POS-visning.For dette formål må vi forstå kundens bekymringer og begeistring.Faktisk er det tidligere tilskyndelsesarbeidet grunnlaget for å oppfordre kundene til å foreta et endelig kjøp.Kundens kjøpsbeslutning er en prosess.Så lenge promoteringsarbeidet i prosessen er gjort nok, vil resultatet naturlig nok inntreffe.

5. Bytt ut selgeren

POS-skjermer har rykte som "stille selger" og "mest lojale selger".Papirutstillingsstativer, papirhyller og papirutstillingsstativer brukes ofte i supermarkeder, og supermarkeder er valgfrie kjøpsmetoder.I supermarkeder, når forbrukere står overfor mange produkter og ikke har noen måte å starte på, blir de plassert rundt produktene.POS-skjermene gir forbrukerne produktinformasjon trofast og kontinuerlig, og spiller en rolle i å tiltrekke seg forbrukere og fremme deres kjøpsbeslutning.

6. Skap en salgsatmosfære

De sterke fargene, vakre mønstrene, fremtredende formene, humoristiske handlingene, det nøyaktige og levende reklamespråket til POS-skjermer kan skape en sterk salgsatmosfære, tiltrekke seg forbrukernes oppmerksomhet og få den til å produsere kjøpsimpuls.

7. Forbedre bedriftens image

POS-skjermer, som andre annonser, kan spille en rolle i å etablere og forbedre bedriftens image i salgsmiljøet, og dermed opprettholde et godt forhold til forbrukerne. POS-skjermer er en viktig del av bedriftens visuelle identitet.Detaljhandelsselskaper kan lage butikklogoer, standardkarakterer, standardfarger, bedriftsbildemønstre, salgsfremmende slagord, slagord osv. til ulike former for POS-skjermer for å skape et særegent firmabilde.

8. Feriekampanje

POS-skjermer er et viktig middel for å samarbeide med feriekampanjer.I ulike tradisjonelle og moderne festivaler kan POS-skjermer skape en gledelig atmosfære.POS-skjermer har bidratt til julesesongen.

9. Forbedre bildet og verdien av produktene som selges

POS-skjermer brukes hovedsakelig til markedsføring av kundeprodukter, promotering av nye produkter, forbedre image og markedsverdi av kundeprodukter, og dermed gi større fortjeneste og fordeler til kundene.


Innleggstid: 16. desember 2021